Cookie policy

​Zaštita privatnosti na internetskim stranicama bank24.hr


Zaštita privatnosti na internetskim stranicama Bank24.hr
Prilikom pregledavanja internetskih stranica Bank24Bank24.hr, ne prikupljaju se osobni podaci koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju. Ako nam je za pružanje određene usluge potreban Vaš osobni podatak, posebno ćemo Vas upozoriti.
Primjenom kolačića na našoj internetskoj stranici možemo prikupljati podatke o Vašem računalu koji mogu uključivati IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Primjena kolačića na stranici www.bank24.hr omogućena je samo u slučaju ako ste nam za takvu aktivnost dali Vašu privolu odabirom odgovarajuće opcije u postavkama forme za upravljanje kolačićima.
Što su kolačići
Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke koji se spremaju lokalno u memoriju Vašeg web preglednika prilikom pregledavanja internetske stranice, a koriste se za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica, bolje korisničko iskustvo te omogućuju analitiku posjeta web stranice i napredno online oglašavanje.
Vrste kolačića
Kolačići koji se koriste na internetskim stranicama Bank24 podijeljeni su u četiri kategorije:
  • Nužni kolačići ili strogo potrebni kolačići su kolačići koji se upotrebljavaju kako bi stranica funkcionirala i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na radnje koje ste napravili te predstavljaju zahtjev za uslugama kao što su: Postavke privatnosti, Prijava ili Popunjavanje obrazaca. Vašem pregledniku možete zadati da Vas obavijesti o korištenju ili blokira ove kolačiće, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.
  • Funkcionalni kolačići omogućuju poboljšanje funkcionalnosti i personalizaciju sadržaja kao što su video zapisi i čavrljanje. Oni mogu biti postavljeni s naše ili od strane online servisa čije usluge koristimo na našoj web stranici. Neke ili sve funkcionalnosti neće pravilno funkcionirati ako ne dozvolite ove kolačiće.
  • Statistički kolačići ili kolačići izvedbe omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje stranice su popularne odnosno manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dozvolite ove kolačiće.
  • Oglašivački kolačići ili kolačići koji se koriste za oglašavanje postavljeni su na našu stranicu od strane naših partnera za oglašavanje. Mogu se koristiti kako bi se izgradili profili Vaših interesa s ciljem prikazivanja Vama relevantnih oglasa. Kolačići rade na način da jedinstveno identificiraju Vaš preglednik i uređaj. Nećete doživjeti ciljano oglašavanje na različitim web lokacijama ako ne dozvolite ove kolačiće.
Statistički i oglašivački kolačići su takozvani kolačići treće strane te se u tu svrhu koristimo uslugama posebnih online servisa kao što su Google Analytics, Google AdWords ili Facebook Pixel.
Uključivanje i isključivanje kolačića
Na internetskoj stranici Bank24 korisnik u svakom trenutku može isključiti ili uključiti kolačiće promjenom postavki ponuđenih opcija upravljanja kolačićima u uvijek dostupnoj formi za prihvat kolačića. Isključivanjem kolačića ne dopuštate pohranjivanje istih na vašem Internet pregledniku. Kolačići se mogu isključiti i unutar postavki internetskog preglednika.
Svrha kolačića je poboljšanje i omogućavanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, stoga imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u Vašem pregledniku. Onemogućavanje primjene oglašivačkih kolačića za posljedicu može imati prikazivanje naših oglasa manje relevantnog sadržaja za Vas ili Vam se isti oglas može pokazati više puta nego je to poželjno.
Oprostite, nismo pronašli više članaka
Povratak na listu svih članaka
Učitavamo stranicu sa člancima

Informacije i članci o gotovinskom kreditu

{{ card.published_at }}
{{ card.title }}
{{ card.brief }}