Podravska banka Gotovinski Krediti

Svatko se može naći u situaciji u kojoj ima potrebu za gotovinskim kreditom, pa je stoga važno imati banku kojoj je možete obratiti i koja vam može pomoći da taj kredit realizirate brzo i bez ikakvih problema. Podravska banka je odličan primjer takve banke.

 

Međutim, vi kao klijent možete birati nekoliko različitih vrsta gotovinskih kredita, ovisno o tome što vam najviše odgovara i jeste li, primjerice, umirovljenik ili ne. Stoga je dobro informirati se o onome što vas očekuje, a mi smo vam na ovoj stranici pripremili kratak pregled dostupnih gotovinskih kredita Podravske banke. Pogledajmo!

 

Gotovinski kredit

 

Krenimo za početak s klasičnim gotovinskim kreditom. Za njegovo ugovaranje imate dosta slobode, a visina kredita može sezati do 40 000 eura, tj. 300 000 kuna. Ovisno o tome za koju se valutu odlučite, kamatna stopa vam može biti nešto viša ili niža pa ćete tako za kredite u eurima imati fiksnu stopu od 6.40% na kredite do pet godina, a promjenjivu od 6.15% za kredite koje otplaćujete duže od pet godina.

 

Najduži mogući rok otplate je deset godina, a ne morate se brinuti o naknadi za obradu kredita. Tu su još i druge pogodnosti poput zamrzavanja otplate kredita do šest mjeseci, dopunjavanje kredita novim iznosima itd. U svakom slučaju, pregršt mogućnosti.
 

 

 

 

Kreda preko reda

 

Ako vam kredit treba zaista hitno, Kreda preko reda omogućava vam da sve riješite za tren oka. Ne treba vam ni depozit ni jamac, a kod izračuna kreditne sposobnosti prihvaćaju se i dodatni izvori primanja. Sve što trebate napraviti je dogovoriti sastanak s bankarom u poslovnici u vrijeme koje vama odgovara i to je to.

 

Ovaj kredi može biti u iznosu do 4 000 eura ili 30 000 kuna, a rok otplate može biti do tri godine. Nadalje, kamatna stopa je fiksna i iznosi 6.25% za kredite u kunama i 5.65% za kredite s valutnom klauzulom u eurima.

 

Gotovinski kredit za umirovljenike

 

I umirovljenici također mogu ugovoriti kredite bez depozita i jamaca i to u iznosu do 50 000 kuna ili 5 000 eura. Rok otplate za ovakve kredite je pet godina, a kreditne stope su iste kao u prethodnom primjeru - fiksne i u iznosu of 6.25%, odnosno 5.65%.

 

Očekujte i naknadu za odobrenje kredita koja se isplaćuje jednokratno, a iznosi 1% ukupne vrijednosti odobrenih sredstava. 

 

Gotovinski kredit za pomorce

 

Posljednja vrsta gotovinskog kredita koji vam stoji na raspolaganju u Podravskoj banci je gotovinski kredit za pomorce koji imaju zaključen ugovor o radu. Mogu se uzeti u eurima ili američkim dolarima.

Iznos ide do 40 000 eura ili 62 000 dolara, a oba iznosa bit će isplaćena u kunskoj protuvrijednosti. Nadalje, rok otplate je do četiri godine za iznos do 10 000 eura ili 15 000 dolara, dok se veći krediti mogu isplatiti za dvije godine više. 

 

Godišnja kamatna stopa je promjenjiva i iznosi 5.84% za eure, odnosno 6.31% za dolare. Naknada za odobravanje kredita je 1.5%
 

 

 
Oprostite, nismo pronašli više članaka
Povratak na listu svih članaka
Učitavamo stranicu sa člancima

Informacije i članci o gotovinskom kreditu

{{ card.published_at }}
{{ card.title }}
{{ card.brief }}