OTP banka gotovinski krediti

Kreditni kalkulator

OTP, kao četvrti sudionik po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, nudi nam mogućnost jednostavnog i praktičnog uzimanja gotovinskog kredita. Diljem zemlje postoji više od 100 poslovnica, tako da smo sigurni da ćemo lako naći mjesto gdje možete obaviti Vaše poslove s bankom.

Gotovinski kredit u kunama​


Tko može uzeti gotovinski kredit?

Svi punoljetni hrvatski građani imaju mogućnost uzeti gotovinski kredit ako su solventni prema državnim pravilima i unutarnjim pravilima banke. Gotovinski kredit ima brojne prednosti, vrlo je popularan na tržištu zbog slobodne namjene i povoljne kamatne stope.

Što još trebate znati o OTP gotovinskim kreditima?

Može se podići do 300.000 HRK ovisno o kreditnoj sposobnosti  na rok otplate na najviše 10 godina. Postupak podnošenja zahtjeva za kredit jednostavan je i brz, možete ga pokrenuti osobno u bilo kojoj poslovnici OTP banke.

Kako mogu jednostavno saznati iznos otplate i kamate?

Pomoću našeg kreditnog kalkulatora ovo možete učiniti brzo i povoljno, osim toga, možete odrediti koliki Vam je iznos potreban, i koliko će Vam trebati da ga otplatite. Nakon toga, sve što trebate učiniti je odabrati najbolju ponudu.
 

Klik kredit


Što je Klik kredit?

OTP je omogućio da Vaš gotovinski kredit zatražite jednostavno pomoću Interneta. Najbolje je što samo jednom, na koncu cijelog postupka, trebate otići do najbliže podružnice banke.

Koliki je iznos i pod kojim uvjetima mogu dobiti kredit?

Iznos zajma može biti do 225.000 HRK s rokom otplate od 1-10 godina.

Kako podnošenje zahtjeva funkcionira?

Pronađite najbolju ponudu za vas pomoću kreditnog kalkulatora bank24.hr. Nakon toga, bit ćete preusmjereni na Internetsku stranicu OTP banke gdje ćete nakon kratke registracije morati podnijeti internetsku prijavu, a to će omogućiti OTP-u da odluči hoće li prihvatiti ili odbiti zahtjev za kredit. Nakon toga, samo je potrebno još pripremljene papire potpisati u jednoj od OTP podružnica i gotovinski kredit će Vam uskoro biti isplaćen.

Na što trebam obratiti pozornost?

S obzirom na to, da se prijava vrši putem interneta, banka radi s podacima koje Vi dajete. Dakle, bitno je dati sve ispravno, jer u protivnom administracija može ići sporije.
 

FAQ - Brzi odgovori na pitanja o ponudi gotovinskog kredita OTP banke 

 

OTP banka i Internet bankarstvo

Internet bankarstvo označava budućnost bankarstva kojem je cilj ušteda vremena te pristup podacima bez obzira na doba dana te mjesto. 
Internet bankarstvo omogućuje uvid u stanje i promet po računima, kreditima, oročenjima, punomoćima, jamstvima; ugovorenim trajnim nalozima i izravnim terećenjima.
Kako biste započeli njegovo korištenje, dovoljno je ugovoriti sastanak u poslovnici OTP banke kako biste dobili sve potrebne podatke.

Pristup e-Građanima

OTP banka potpisala je  sporazum o uključivanju vjerodajnica OTP banke u Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav NIAS projekta e-Građani s Ministarstvom uprave i Financijskom agencijom.
Za pristup uslugama e-Građani koristi se token ili aplikacija OTP m-token. Tokeni su klasificirani kao vjerodajnice sigurnosne razine 3 i mogu se odmah koristiti za pristup svim ponuđenim uslugama sustava e-Građani, što znači da sada brzo i lako možete pristupiti svojim podacima, u svega par koraka.

Kako OTP zaokruži radi? 

Ugovaranjem usluge, svakom transakcijom zaokružit će se iznos do pune kune (max 99 lipa) koje  će se donirati.
Usluga se može aktivirati za sve Mastercard kartice OTP banke d.d. vezane uz kunske tekuće ili prepaid račune.
Osim toga, također postoji mogućnost izravnog doniranja putem Internet bankarstva, mobilnog bankarstva te odlaskom u poslovnicu.

Kako se prebaciti u OTP banku?

Ako ste se odlučili prebaciti, dovoljno je ugovoriti jedan sastanak u poslovnici te sa sobom ponijeti sljedeće:

  •  Važeći identifikacijski dokument (osobna iskaznica ili putovnica)
  • OIB
  • IBAN broj transakcijskog računa kojeg prebacujete
  • Podatak o uslugama koje prebacujete (transakcijski računi, trajni nalozi, izravna terećenja i ponavljajući dolazni kreditni transferi poput plaće i mirovine)

Što je OTPetica?

  • OTPetica je jedinstven program vjernosti OTP banke koji donosi niz pogodnosti I nagrada.
  • Program vjernosti je potpuno besplatan za sve korisnike banke.
  • Osvojeni bodovi se mogu zamijeniti za odlične pogodnosti i nagrade partnera
Kako bi se uključili, dovoljno je registrirati se putem linka preko mobilnog ili internet bankarstva. 
 
Što je OTP Express gotovinski kredit? 

Kredit koji se odobrava u samo jednom posjetu poslovnici gdje je dovoljno potpisati Ugovor o kreditu, bez ovjere Zadužnice i Izjave o zapljeni po pristanku dužnika.

Koji su uvjeti gotovinskog kredita za studente?​ 

Uvjet je da je osoba na preddiplomskom, diplomskom ili poslijediplomskom studiju sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta.

Koji je maksimalan iznos studentskog gotovinskog kredita?​ 

Kredit se odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura uz rok otplate do 7 godina.

 
 
Gotovinski kredit Nenamjenski kredit
Oprostite, nismo pronašli više članaka
Povratak na listu svih članaka
Učitavamo stranicu sa člancima

Informacije i članci o gotovinskom kreditu

{{ card.published_at }}
{{ card.title }}
{{ card.brief }}