OTP Banka Gotovinski Krediti
Kreditni kalkulator

OTP, kao četvrti sudionik po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu, nudi nam mogućnost jednostavnog i praktičnog uzimanja gotovinskog kredita. Diljem zemlje postoji 120 poslovnica, tako da smo sigurni da ćemo lako naći mjesto gdje možete obaviti Vaše poslove s bankom.
 

Gotovinski kredit


Tko može uzeti gotovinski kredit?

Svi punoljetni hrvatski građani imaju mogućnost uzeti gotovinski kredit ako su solventni prema državnim pravilima i unutarnjim pravilima banke. Gotovinski kredit ima brojne prednosti, vrlo je popularan na tržištu zbog slobodne namjene i povoljne kamatne stope.

Što još trebate znati o OTP gotovinskim kreditima?

Može se podići čak i 225 000 HRK na otplatu na najviše 7 godina. Postupak podnošenja zahtjeva za kredit jednostavan je i brz, možete ga pokrenuti osobno u bilo kojoj poslovnici OTP banke.

Kako mogu jednostavno saznati iznos otplate i kamate?

Pomoću našeg kreditnog kalkulatora ovo možete učiniti brzo i povoljno, osim toga, možete odrediti koliki Vam je iznos potreban, i koliko će Vam trebati da ga otplatite. Nakon toga, sve što trebate učiniti je odabrati najbolju ponudu.
 

Klik kredit


Što je otp klik kredit?

OTP je omogućio, da Vaš gotovinski kredit zatražite jednostavno pomoću Interneta sam treba kliknuti nekoliko puta. Najbolje je što samo jednom, na koncu cijelog postupka, trebate otići do najbliže podružnice banke.

Koliki je iznos i pod kojim uvjetima mogu dobiti kredit?

Iznos zajma može biti do 150.000 HRK s rokom otplate od 1-10 godina.

Kako podnošenje zahtjeva funkcionira?

Pronađite najbolju ponudu za vas pomoću kreditnog kalkulatora bank24.hr. Nakon toga, bit ćete preusmjereni na Internetsku stranicu OTP banke gdje ćete nakon kratke registracije morati podnijeti internetsku prijavu, a to će omogućiti OTP-u da odluči hoće li prihvatiti ili odbiti zahtjev za kredit. Nakon toga, samo je potrebno još pripremljene papire potpisati u jednoj od OTP podružnica i gotovinski kredit će Vam uskoro biti isplaćen.

Na što trebam obratiti pozornost?

S obzirom na to, da se prijava vrši putem interneta, banka radi s podacima koje Vi dajete. Dakle, bitno je dati sve ispravno, jer u protivnom administracija može ići sporije.
otp banka gotovinski krediti
 
Gotovinski kredit | Nenamjenski kredit