Kent Banka Gotovinski Krediti
Gotovinski krediti

Svatko od nas može se naći u situaciji da mu je potreban gotovinski kredit brzo, pouzdano i bez pretjerane procedure. Kent Bank jedna je od takvih banaka koja se ističe svojom jednostavnošću.

Kent Banka nudi nekoliko opcija za pojednostavljivanje korištenja usluga kreiranjem jedinstvenih paketa za različite kategorije korisnika. Pa tako postoje KentExpress Senior paket, KentExpress paket i Studentski paket. Pored paketa tu su i uobičajene prakse mogućnosti otvaranja Tekućeg ili Žiro računa. Poslovnice i bankomate Kent Banke možete pronaći u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Požegi, Slavonskom Brodu, Osijeku, Varaždinu i Novoj Gradišci.
 
kent banka gotovinski krediti kalkulator
 

Kreditne opcije Kent Banke


Kent Banka ističe se svojom raznovrsnom ponudom različitih tipova kredita za sve korisnike. Tu je prije svega Nenamjenski gotovinski kredit s fiksnom kamatnom stopom, Krediti za umirovljenike također s fiksnom kamatnom stopom, KentBank stambeni kredit, Turistički kredit s fiksnom kamatnom stopom i Lombardni kredit. Za sve potencijalne korisnike kredita tu je naravno i kreditni kalkulator.
 
 

Gotovinski kredit


Započnimo sa nenamjenskim gotovinskim kreditom. Za njegovo ugovaranje imate dosta slobode i sam proces ugovaranja je vrlo jednostavan. Maksimalna visina kredita iznosi do 230.000 HRK, dok maksimalni rok otplate iznosi 10 godina. Ono po čemu se krediti Kent Banke ističu od većine banaka je fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate. Kamatna stopa iznosi 5.60%, a efektivna kamatna stopa je čak 6,21%. Kredit je moguće podići u kunama ili eurima, a tu su još i druge pogodnosti poput zamrzavanja otplate kredita do šest mjeseci, dopunjavanje kredita novim iznosima itd. U svakom slučaju, pregršt mogućnosti.
 

Kredit za umirovljenike s fiksnom kamatnom stopom


Umirovljenici također mogu ugovoriti kredit sa fiksnom kamatnom stopom i to bez depozita i bez jamaca. Maksimalna visina kredita iznosi do 30.000 HRK uz maksimalan rok otplate do 5 godina. Uz reprezentativan primjer izračuna efektivne kamatne stope kredita od 30.000 kuna na 5 godina i nominalnu kamatnu stopu od 5,90% ukupni iznos za otplatu iznosi 34.715 HRK.
 

Posebne ponude Kent Banke


Pored svoje jednostavnosti i brzine Kent Banka ističe se sa nekoliko posebnih ponuda dostupnih za svoje korisnike. Prva takva ponuda je mogućnost najma sefova za pohranjivanje vaših vrijednosti. Sefovi za najam su dostupni u nekoliko kategorija i veličina. Informacije o dimenzijama i naknadama za najam sefova nalaze se u važećoj Odluci o naknadama u poslovanju sa stanovništvom. Sve ostale informacije dostupne su Vam u KentBank poslovnici Gundulićeva 1, 10 000 Zagreb; Tel: 01 / 4981-940.

Kent Banka nudi svojim korisnicima otvaranje Multivalutnog tekućeg računa. Multivalutni tekući račun je Vaš jedinstveni račun koji Vam omogućuje raspolaganje svim sredstvima (u kunama i devizama) unutar jednog univerzalnog računa. Prednosti ovog računa su: jednostavno i brzo poslovanje, dopušteno prekoračenje već nakon prvog redovnog priljeva, mijenjanje stranih valuta po povlaštenom tečaju, mogućnost dodavanja opunomoćenika i dostava izvoda tekućeg računa putem e-maila, internetskog bankarstva, u poslovnicama ili poštom na kućnu adresu.

KentCard kartica tekućeg računa omogućuje vam raspolaganje sredstvima na tekućem računu ali i pristup novcu u svakom trenutku, plaćanje robe i usluga u cijelom svijetu, raspolaganje gotovinom na bankomatima s oznakom Maestro u Hrvatskoj i inozemstvu, obročna otplata bez naknade, kamata i skrivenih troškova
 
​Kalkulator Kredita
Oprostite, nismo pronašli više članaka
Povratak na listu svih članaka
Učitavamo stranicu sa člancima

Informacije i članci o gotovinskom kreditu

{{ card.published_at }}
{{ card.title }}
{{ card.brief }}